A4_flyer_Montesquieu_DACT_Treasurybeurs-


Over DACT Treasurybeurs 2015

Praktijkgerichte workshops en vakinhoudelijke presentaties over actuele trends en ontwikkelingen. Informatie over de allernieuwste oplossingen, producten en technieken op uw vakgebied. En volop ruimte voor interactie met collega’s en vakgenoten. Dat is de succesformule van de DACT Treasury Beurs, hét jaarlijkse evenement voor treasurers en andere (financiële) professionals. Wat kunt u verwachten? Net als vorig jaar een bruisende start in Beachclub O van Hotels van Oranje in Noordwijk, waar alle deelnemers met een 24-uursarrangement elkaar kunnen ontmoeten en uitgebreid kunnen bijpraten.

Na een stevig ontbijt in de Orangerie biedt de Treasury Beurs ook dit jaar weer een plenaire Masterclass en een serie van negen workshops. De workshops bieden u de mogelijkheid om vakinhoudelijk bij te tanken en inspiratie op te doen. In deze negen workshops hebben uw collega-treasurers/DACT-leden het voortouw. Samen met specialisten praten zij u bij over actuele onderwerpen zoals financiering, treasury management en bankrelaties. Alles toegespitst op de dagelijkse praktijk van de treasurer en zijn team.

Een voorproefje van wat u kunt verwachten: Een goede treasury infrastructuur en de daarbij behorende treasury management en riskinformatiesystemen hebben de permanente aandacht van de DACT-leden. Dus workshops over dit onderwerp keren jaarlijks terug tijdens de Treasury Beurs. Profiteer van de ervaringen van uw collega’s en meer specifiek van de Treasurers van New World Resources en Fondsenbeheer Nederland.

Uiteraard mogen de nieuwste trends op het gebied van cash management niet ontbreken. En op welke wijze kunt u uw cash management meer bankonafhankelijk inrichten? Luister naar de ervaringen van Boskalis en Ravago.

Wordt ook uw onderneming getriggerd om in China zaken te doen? De Corporate Cash Manager van DSM, die als eerste onderneming een grensoverschrijdende – tweerichtings – Renminbi “sweep” implementeerde onder de nieuwe PBOC-regelgeving, vertelt u de do’s and don’ts.

En pak uw voordeel met de praktijkervaringen van corporate treasurers tijdens de paneldiscussies bij de workshops van Citi en Rabobank.

En last but not least: tot nu toe werd de Treasury Beurs op ludieke wijze, veelal door een bekende Nederlander, geopend. Dit jaar bewaren we het spektakel tot het eind. Tijdens de slotborrel op vrijdagmiddag zal Willem van Hanegem, oud topvoetballer, trainer en coach in geheel eigen stijl de trekking en prijsuitreiking van de VOKK-loterij en alle andere door de exposanten georganiseerde loterijen verrichten. Over voetbal heeft hij altijd een spraakmakende mening die hij graag met de beursdeelnemers deelt.

Wij verwelkomen u graag op 13 november op onze stand.

Uw contactpersonen:
• Wim Welters Senior Advisor Finance & Treasury [06-31775605]
• Pierre Spronck Senior Portfolio Manager Treasury & Derivatives [06-31643844]

Meer informatie over de DACT Treasurybeurs vindt u op www.treasurybeurs.nl