Montesquieu heeft begin december een cheque van 1.500 euro overhandigd aan Daelzicht Hartenwensen. Aanleiding was een klanttevredenheidsonderzoek dat Montesquieu onlangs uitvoerde. In november konden relaties hun mening geven over de dienstverlening door middel van een online enquête. Voor elke ingevulde enquête doneerde Montesquieu een bedrag van 10 euro aan Daelzicht Hartewensen.  76 personen namen hieraan deel, waarna Montesquieu het totaalbedrag heeft verdubbeld tot 1.500 euro.

Jenny Buijks, lid Raad van Bestuur: ‘Wij danken Montesquieu hartelijk  voor deze mooie donatie aan een bijzonder project van Daelzicht. Dankzij Montesquieu en haar relaties gaat een mooie Hartenwens in vervulling van een grote groep cliënten. Zij gaan een dag genieten in het GaiaPark te Kerkrade. Ook dit is samen het verschil maken voor mensen met een verstandelijke beperking.’

Daelzicht Hartenwensen vervult persoonlijke en groepswensen van de 2000 cliënten van Stichting Daelzicht. Hartenwensen zijn wonderlijke belevenissen, dromen die werkelijkheid worden en onvergetelijke ervaringen. De cliënten beleven veel plezier als hun hartenwens in vervulling gaat, het geeft hun leven net dat beetje extra kleur. Stichting Daelzicht is een zorgorganisatie voor kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.